Eveniment-Social

A inceput batalia pentru premiul cel mare. Zeci de pompieri concureaza – GALERIE FOTO

Publicat: 31 aug. 2016

@ Competitia intre pompieri din toata tara va avea loc la Iasi @ Miza este foarte mare
 
Pompieri din toata tara au inceput competitia la Iasi. În perioada 30 august – 2 septembrie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi este gazda etapei finale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta. Lupta pentru titlul de campioni se va desfasura între echipele Inspectoratelor pentru Situatii de urgenta ale judetelor Alba, Bacau, Bihor, Botosani, Calarasi, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Sibiu, Suceava si al municipiului Bucuresti.

Învingatorii vor fi cei care vor obtine cei mai buni timpi la probele „Scara de fereastra”, „Pista cu obstacole pe 100 de metri”, „Stafeta 4 x100 de metri” si „Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa”. Echipa reprezentativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi este condusa de slt. Razvan Romascu si antrenata de plt. maj. Catalin Perdun, din echipa facând parte plt. maj. Catalin Perdun, plt. maj. Ioan Iacomi, plt. maj. Cezar Bogdan Pavel, plt. maj. Vlad Hertanu, plt. maj. Constantin Catalin Chelea,  plt. maj. Florin Razvan Cretu, plt. maj. Gabriel Ludu, plt. maj. Mihai Marian Caras, plt. maj. Gabriel Vasile Covasneanu, sg. maj. Ionut Costan, sg. maj. Bogdan Mugurel Aparaschivei si sg. maj. Cosmin Alexandru Dimitriu. Pe 30 august a avut loc sedinta tehnica, în urma careia s-a stabilit ordinea intrarii echipajelor în concurs.

A urmat întrunirea comisiei de omologare a materialelor de concurs, fiind verificate si aprobate echipamentele si accesoriile concurentilor. Etapa finala a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta a început propriu-zis ieri, 31 august, la ora 9:00 si a debutat cu deschiderea festiva ce s-a desfasurat pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Iasi. În prima zi de întrecere s-a desfasurat proba de concurs „Scara de fereastra”, care a avut loc la sediul Inspectoratului. Cea de a doua zi a competitiei se va derula pe Stadionul „Emil Alexandrescu”.

Aici, concurentii celor 12 echipe aliniate la start îsi vor demonstra maiestria pe parcursul a doua probe, respectiv „Pista cu obstacole pe 100 de metri” si „Stafeta 4 x100 de metri”. În cea de-a treia zi a concursului, se va sustine ultima proba, respectiv „Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa”, urmata de festivitatea de premiere si înmânarea cupei transmisibile „Cpt. Pavel Zaganescu”, echipei clasate pe locul I.

Citeste si:  Bataie crancena intre pompieri, la Iasi. Miza este uriasa! – FOTO,VIDEO
Adauga un comentariu