Local

A furat o masina din Iasi, s-a plimbat prin oras si a dus-o inapoi in parcare. Locul era insa ocupat

Publicat: 27 iul. 2016
1

Politistii din cadrul Sectiei 1 Politie au actionat în zona de responsabilitate, desfasurând activitati privind cautarea persoanelor urmarite, care se sustrag de la cercetari în dosarele penale aflate în lucru, precum si pentru cresterea gradului de siguranta al cetatenilor, prin protejarea vietii, integritatii corporale si a patrimoniului acestora.

Au fost legitimate 12 persoane, fiind conduse la sediul politiei pentru verificari trei dintre acestea, întrucât sunt banuite de comiterea unor infractiuni. Spre exemplu, a fost identificat un tânar din municipiul Iasi, care nu detine permis de conducere, despre care, în urma cercetarilor, s-a stabilit ca este banuit de comiterea infractiunii de furt calificat, constând în aceea ca, în noaptea de 9 spre 10 iulie 2016, ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat pe Bulevardul Dacia si l-ar fi abandonat ulterior, la o distanta de aproximativ 300 metri. Tânarul a recunoscut comiterea faptei, precizând ca a sustras autoturismul, l-a condus pe raza municipiului Iasi, iar când a revenit la locul de plecare acesta era ocupat, motiv pentru care a parcat la o distanta mai mare fata de locul initial.
Comentarii
  • Daca, la intoarcere din escapada, ar fi gasit locul de parcare liber, ar fi ramas baiat constit, corect si muncitor. Asa, este un infractor ce va fi condamnat. Grava de tot este insuficienta lo***ilor de parcare.

Adauga un comentariu