Magazin

A furat mai multe poze nud din calculatoarele unor celebritati! Nu a primit iertare din partea judecatorilor

Publicat: 28 oct. 2016
1
Un barbat de 36 de ani a fost condamnat in SUA la 18 luni de inchisoare pentru a fi difuzat in 2014 imagini nud ale unor celebritati precum Jennifer Lawrence sau Kate Upton, relateaza EFE.
Conform sentintei, Ryan Collins, originar din Pennsylvania, a accesat ilegal peste 50 de conturi de Apple si Google ale unor persoane, printre care si multe celebritati din lumea spectacolului, potrivit procuraturii americane.

Citeste si: Sexy dadaca din Targu Jiu are cu ce se lauda! Cu siguranta ai vazut-o si tu pe internet. Intra sa vezi imagini INCENDIARE – FOTO

Intre noiembrie 2012 si septembrie 2014, Collins a trimis mail-uri potentialelor sale victime sub aparenta unor comunicate oficiale din partea Apple sau Google pentru a-i furniza numele utilizatorului si parola. El a accesat apoi conturile si a furat date personale, inclusiv imagini si videoclipuri pe care le-a postat apoi pe internet. Anchetatorii au identificat peste 600 de victime ale lui Collins, dintre care multe din industria spectacolului. Difuzarea masiva pe internet a unor fotografii nud, sau private ale celebritatilor — cunoscuta drept ‘Celebgate‘ — a afectat vedete precum Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Kate Upton, Kim Kardashian, Rihanna, Scarlett Johansson, Mary Elizabeth Winstead si Kirsten Dunst.
Collins a fost declarat vinovat de aceste acuzatii in luna mai.Adauga un comentariu