National

A fost intepat pana la MOARTE in timp ce se afla pe camp

Publicat: 10 iul. 2015
1
Un batran in varsta de 63 de ani, din comuna Polovragi, si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost intepat de mai multi bondari, in timp ce se afla la cosit. Medicii au incercat sa il readuca la viata, insa in zadar. Barbatul se afla la cosit, alaturi de un vecin, pe un camp din satul Racovita, moment in care a fost atacat de bondari. Rudele gorjeanului spun ca barbatul nu era alergic la intepaturile de insecte. 
 
„Era la cosit. El cosind, a intaratat un cuib de bondari si nu a vazut. Se luara dupa el si se asezara patru, dar nu stiu cati il muscara. Apoi, dupa cateva minute, a zis ca ii e rau si a cazut jos. Avea capul gri. El nu a facut niciodata alergie, asta se intampla, te sufoci de muscaturi prea multe”, a spus unchiul barbatului.
La fata locului au ajuns si medicii de la Ambulanta Gorj, care l-au resuscitat timp de 45 de minute, insa nu au mai putut face nimic pentru barbat. Directorul SAJ Gorj, Marinica Miculescu, a precizat ca se vor efectua teste pentru a se stabili daca barbatul era alergic la intepaturile de insecte. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Gorj, pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzelor decesului.Adauga un comentariu