Actualitate

A fost idolul femeilor. Unul dintre cei mai curtati medici ieseni s-a retras intr-una din vilele sale – FOTO

Publicat: 28 apr. 2014

@ Acum la pensie, familia de medici detine o casa in oras, una in Bucium, dar si o casa de vacanta la Vatra Dornei

Femeile l-au adorat. Astazi, dupa atatia ani, multe dintre fostele colege spun ca atunci cand intra in spital alergau la fereastra macar sa-l vada. Multe dintre ele au facut o pasiune pentru acest medic si daca le-ar fi propus sa-l urmeze, ar fi facut-o fara sa stea pe ganduri. Era un barbat frumos, elegant care nu s-a dat in laturi atunci cand o femeie i-a facut ochi dulci. Pe langa aceste calitati, prof. dr. Mihai Pricop era un profesionist desavarsit. S-a retras de cativa ani din activitatea medicala si arareori iese din casa. Traieste retras in casa situata langa Casa Corpului Didactic din Iasi, o zona frumoasa si linistita. Prof. dr. Mihai Pricop a profesat la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, fiind o perioada indelungata sef de clinica. Acum, la varsta de 72 de ani, medicul Pricop nu mai iese sa discute nici cu vecinii. In schimb, sotia, prof. dr. Zenovia Pricop, la varsta de 76 de ani, inca mai merge la Maternitatea Elena Doamna, acolo unde a fost medic o viata. Inca si-a pastrat biroul si vine permanent insotita de Bobico, catelul de care nu se despartea nici cand era in activitate. Familia Pricop mai detine o vila in Bucium si o casa de vacanta la Vatra Dornei. Se pare ca locuinta din Bucium apartine fiului sotiei, cadru didactic la Universitatea Tehnica „Gh. Asachi”. De-a lungul carierei, prof. dr. Mihai Pricop s-a bucurat de mult respect, dragoste din partea colegilor, in special a colegelor, ceea ce a starnit de nenumarate ori gelozia sotiei. De cand a plecat din maternitate, prof. dr. Mihai Pricop a revenit doar de cateva ori. Problemele de sanatate l-au impiedicat sa iasa din casa.
Comentarii
  • Stimaţi clienţi ai magazinelor LIDL, fiţi cu ochii pe cântarele de la casele de marcat! Adeseori acestea nu pornesc de la zero ci de la o oarecare valoare superioara, PE CARE O PLĂTIŢI!!! Ne fură ăştia de ne rup! Deschideţi bine ochii!

 • Sa-i dea Dumnezeu sanatate, minte limpede si viata lunga, caci multe femei a scapat. Cum spunea el, asa era.Era o autoritate in domeniul sau.

 • Ha, ha, ha. Asta era un barbat frumos, idolul femeilor? Grasanul ala? Care iti vorbea de parca erai ultima sluga? Daca erai din cercul lui, sau trimis acolo de vreo cunostinta, da…. dar daca erai vreo amarita care ii solicitai ajutorul racnea la tine din toti rarunchii. Cazuse cumva dom’doftor in uitare si a comandat articol de lauda? E un precursor demn de lauda al doctorilor de azi, gen ala care a nenorocit fata aia de 19 ani. Mi-e greata numai cind aud cuvintul doctor. Sa isi manince pensia sanatos da sa nu mai aud de el prin ziare.

 • un abrutizat care injura si racnea mai ceva ca un taximetrist…corupt pana in adancul oaselor…nu l interesa altceva decat banii…

 • Un materialist…. mi-a furat sansa de a deveni mama pentru tot restul vietii.
  Pentru ca… nu am avut de unde sa cotizez pe placul lui.Nu este zi sa nu-mi amintesc de el la modul cel mai neplacut posibil.
  Da ,urla toata ziua, nu regasesc la domnia sa , nimic din descrierea facuta in articol.NIMIC……POZITIV.

 • Da, asa este…….un materialist desavirsit!
  Toata judecata si profesionalismul ii trecea prin buzunarul de la halat. Profesa in modul cel mai mercantil posibil. Nu am gasit nimic uman in atitudinea lui fata de mine, care eram o foarte tinara pacienta, careia i s-a luat dreptul de a mai fi mama.Actul medical prestat de el ,mi-a transformat ullterior existenta intr-o autentica telenovela, pentru a avea un copil al meu.
  Zilele acestea , imprejurarile m-au obligat sa-mi amintesc de el.Nu stiu de ce, dar este pentru prima oara dupa 20 ani cind nu mi se mai stringe stomacul la auzul numelui dinsului.

 • Sant uimită de ceea ce am citit despre domnul doctor Mihai Pricop . Pentru mine a fost un profesionisy redutabil . Datorită lui am reusit să am doi copii desi aveam diverse probleme . Îi voi multumi intotdeauna pentru ajutorul pe care mi l – a dat pentru a avea două fete minunate . Mulțumesc din suflet domnului doctor Pricop și astăzi datorită lui , fiica mea cea mare împlinește 42 de ani . SĂNĂTATE MULTĂ vă doresc dragă domnule doctor Mihai Pricop !

 • Sant uimită de ceea ce am citit despre domnul doctor Mihai Pricop . Pentru mine a fost un profesionisy redutabil . Datorită lui am reusit să am doi copii desi aveam diverse probleme . Îi voi multumi intotdeauna pentru ajutorul pe care mi l – a dat pentru a avea două fete minunate . Mulțumesc din suflet domnului doctor Pricop și astăzi datorită lui , fiica mea cea mare împlinește 42 de ani . SĂNĂTATE MULTĂ vă doresc dragă domnule doctor Mihai Pricop !

 • Sant fericită că am gasit un mijloc de a mulțumi deosebitului medic Pricop Mihai . Viata lungă și sănătate vă doresc .

Adauga un comentariu