Magazin

A fost facut public testamentul lui Sergiu Nicolaescu! Nu i-a fost respectata o dorinta!

Publicat: 01 nov. 2013
1

Testamentul lui Sergiu Nicolaescu a dezgropat securea razboiului in familia regretatului regizor. Sora actorului, Iolanda Nicolaescu, cere Judecatoriei Sectorului 1 anularea testamentului fratelui sau, pentru neindeplinirea obligatiei privind inmormantarea. Sergiu Nicolaescu a murit iarna trecuta, iar trupul neinsufletit a fost incinerat.

Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu nu este mentionata in testament. In ceea ce priveste inmormantarea, testamentul semnat de Sergiu Nicolaescu spune negru pe alb: „O rog pe legatara mea (n.r. – sotia Georgeta-Daniela Nicolaescu) sa ma ingroape dupa datinile crestinesti”. Este exact ceea ce nu intelege si contesta in instanta sora regizorului, scrie ziarulring.ro.

Si asta pentru ca trupul regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan- Birzesti si s-a spus ca aceasta ar fi fost ultima sa dorinta.

Misteriosul si foarte controversatul testament al lui Sergiu Nicolaescu este un text concis de cinci fraze.

„Subsemnatul Nicolaescu Sergiu-Florin, casatorit, fara descendenti, parinti decedati, domiciliat in mun. Bucuresti (n.r. – adresa completa si CNP-ul), pentru cazul incetarii mele din viata, dispun urmatoarele:

Las sotiei mele, Nicolaescu Georgeta-Daniela, domiciliata in mun. Bucuresti (n.r. – urmeaza adresa si CNP-ul sotiei), toate bunurile mele mobile si imobile, prezente si viitoare, detinute cu orice titlu, ce se vor gasi in patrimoniul meu, la data decesului meu, instituind-o legatar universal, conform art. 888 Cod civil.

O rog pe legatara mea sa ma ingrijeasca, asa cum a facut-o si pana acum, si sa ma inmormanteze dupa datinile crestinesti.

Aceasta este vointa mea si doresc sa fie respectata intocmai”, se arata in document.
Adauga un comentariu