Magazin

A facut dragoste cu aceasta femeie si cu prietena ei, la o petrecere. A doua zi a crezut ca innebuneste cand a vazut cine era la el la usa

Publicat: 23 oct. 2016
1
Emma si Zinzile au petrecut o noapte de amor cu Colin, dupa care au mers la politie si l-au acuzat pe barbat de abuz sexual. Autoritatile l-au arestat imediat pe barbat, fara sa stie ca omul era nevinovat.

El a stat 4 zile la inchisoare pentru o fapta pe care nu a comis-o.

„Cele doua femei mi-au distrus viata. Am trecut prin clipe de cosmar din cauza lor”, a povestit Colin.

Vezi si Ce spune un turist strain despre femeile din cluburile din Mamaia 

„Una din ele a dat o petrecere pentru fiica ei. Ea si prietena ei Zinzi au baut alcooltoata dupa-amiaza, iar Emma m-a convins sa imi petrec noaptea cu ele. Am acceptat, pentru ca eram indragostit de ea si nu puteam sa o refuz. Ne-am simtit toti trei bine in acea noapte”, mai spune barbatul.

A doua zi barbatul s-a intors sa isi recupereze cainele, insa cele doua au refuzat sa ii deschida si au chemat politia. Cand agentii au ajuns acolo, femeile au declarat ca barbatul le-a violat.

Din fericire, avocatul barbatului a reusit sa demonstreze ca nu a fost vorba despre niciun viol. Cele doua au fost retinute si condamnate la cateva luni de inchisoare.Adauga un comentariu