Magazin

A descoperit ca sotul ei a drogat-o ani la rand pentru a o adormi si a o lasa inconstienta! E infiorator ce ii facea barbatul in somn

Publicat: 14 nov. 2015
1
Cazul de mai jos a socat opinia publica din Statele Unite prin duritatea lui.
Mandy Boardman a acceptat sa-si spuna povestea de viata pentru un post local in speranta ca, astfel, va reusi sa traga un semnal de alarma asupra abuzurilor si violentelor petrecute in timpul casatoriei.
Ea spune ca a avut o casnicie fericita timp de 7 ani. Ulterior insa au inceput sa apara tot felul de semne care ii indicau ca ceva nu este in regula.
„Am realizat la un moment dat ca am probleme cu memoria si ca ma simt extrem de obosita. Am incercat sa imi dau seama de ce, dar nu am gasit niciun raspuns. In plus, mi s-a intamplat intr-o noapte sa ma trezesc cu o pastila in gura, fara sa imi amintesc ca as fi luat una inainte de culcare. Alte dati ma trezeam in pat complet dezbracata si ravasita, nu mai stiam ce sa cred”, spune ea.
Totul era cu atat mai ciudat cu cat, intr-o seara, s-a trezit si l-a surprins pe sotul ei peste ea, avand intr-o mana o lanterna, iar in cealalta un flacon de pastile.
Barbatul si-a motivat postura spunand ca incerca sa ii administreze Xanax, pentru a o ajuta sa doarma si sa se odihneasca mai bine. Totul s-a legat in momentul in care acesta si-a uitat telefonul mobil acasa, iar Mandy a gasit in el mai multe filmulete socante.
Se pare ca sotul ei a drogat-o ani la randul pentru a o adormi si a o lasa inconstienta. Dupa ce facea acest lucru o viola si abuza de ea. Socata de cele petrecute, femeia a intentat divort si l-a dat in judecata.
Dupa un proces lung, care a durat 3 ani, barbatul a fost condamnat la 5 ani de inchisoareAdauga un comentariu