Magazin

A deschis laptop-ul fiicei sale si a ramas socata de ce a gasit

Publicat: 10 ian. 2013
1

O mama a ramas socata dupa ce, din intamplare, fiica ei si-a lasat pagina de facebook deschisa. Shona Sibary, din Marea Britanie, a declarat ca nu s-ar fi asteptat la asa ceva: „Fiica mea si-a lasat pagina de Facebook deschisa. Normal, ca orice mama, m-am dus sa vad ce se intampla pe pagina ei. Ma asteptam sa vad propozitii scrise cu tot felul de abrevieri pe care sa nu le inteleg si discutii prostesti de copii. In loc am descoperit ca fiica mea era terorizata online din cauza costumatiei pe care a purtat-o la petrecerea ei de 14 ani”, isi incepe povestea Shona Sibary.

„Celelalte fete o faceau in tot felul, ii spuneau ca nu are respect de sine si ca parintii ei trebuie sa fie rusinati ca au o asemenea fiica. Am ramas socata. Este drept, nici eu nu am fost de acord cu modul in care a decis sa se imbrace, dar la urma urmei era vorba despre o petrecere care insemna destul de mult pentru ea si nu am vrut sa i-o stric. Nu s-a dus asa la scoala. Pe moment nici nu mi-am dar seama ce m-a deranjat mai mult. Modul in care vorbeau ceilalti cu o tanara pe care eu o stiam inteligenta si foarte respectuoasa sau faptul ca ea nu mi-a spus nici un cuvant despre asta. Dupa doua saptamani am decis sa am o discutie cu ea. Mi-a spus ca „nu ii pasa. Mai mult, se pare ca asa ceva normal este normal pentru mediul online, locul in care toata lumea se poarta urat cu toata lumea, sub protectia anonimatului”, a mai spus mama.

Tot mai multi tineri din Marea Britanie s-au sinucis dupa ce au fost victimele unor abuzuri online, lucru care a dus la o adevarata campanie pentru protejarea tinerilor.
Comentarii
Adauga un comentariu