Local

A crezut ca innebuneste cand si-a dat seama ca a fost pacalit. A pierdut toate economiile

Publicat: 06 nov. 2014
1

@ Nu a mai fost niciodata in aceasta situatie @ Desi primise recomandari bune de la prieteni, a fost pus in fata unei realitati crunte @ A pierdut o suma importanta de bani si nu mai spera sa-i recupereze

A avut parte de cea mai neplacuta surpriza din viata lui. Ieseanul regreta amarnic ca a apelat la serviciile unei firme de amenajari interioare din Tomesti. Acesta a pierdut toti banii pe care-i avea pentru achizitionarea unei mobile de bucatarie. Acum nu stie ce sa mai faca sa recupereze paguba. Problemele acestuia au inceput in urma cu trei saptamani. „Mi-a recomandat un prieten aceasta persoana, care are firma Mobila Iasijody. M-am intalnit cu cel care trebuia sa imi realizeze mobila, domnul Ionut Mantali, acum 3 saptamani, am discutat cu el ce anume vreau sa-mi lucreze si am stabilit toate detaliile. Parea un om responsabil, o persoana serioasa, punctuala chiar si nu l-a dat de gol nimic. I-am spus ca vreau mobila de bucatarie si mi-a facut calculele pentru aceasta. M-ar fi costat cu tot cu feronerie 3.500 de lei si dupa ce o termina pe aceasta mai discutam si pentru alte piese. I-am dat un avans de 1.500 de lei si urma sa ma intalnesc cu el dupa ce cumpara feroneria, adica dupa vrei doua-trei zile, dupa ce se apuca de treaba”, a spus D.G. Clientul sustine ca a avut parte de cea mai mare teapa din viata lui.

Citeste si: Mobila scumpa i-a fost livrata cu surprize. Ce a patit aceasta ieseanca intrece orice imaginatie

„Nu recomand sa se duca cineva la acest domn pentru ca o sa ia o mare teapa. Dupa ce i-am dat banii si a zis ca ne intalnim dupa vreo doua zile, nu mi-a mai raspuns la telefon. Nu am insistat cu telefoanele pentru ca ma gandeam ca are treaba. Dupa alte cateva zile l-am sunat din nou pentru ca am crezut ca uitase de mine. Nu a raspuns, i-am dat mesaj si mi-a raspuns ca mai are treaba la Falticeni vreo cateva zile si ma cauta cand se intoarce in Iasi. Am asteptat o saptamana, dar nu am primit niciun telefon. Ultima data cand am incercat sa sun a fost saptamana trecuta. Bineinteles ca nu a raspuns. Am aflat ca a mai dat tepe si altor persoane, una chiar verisoarei sale. Banii din avansurile pe mobila ii cheltuie la jocuri de noroc, iar momentan nu ar fi in tara”, a mai spus D.G. Reprezentantul firmei, Ionut Ceausu, nu a putut fi contactat telefonic de reporterii BUNA ZIUA IASI.

Citeste si: Scandal monstru la un magazin de lux! Un artist iesean reclama o teapa de zile mari! FOTO
Adauga un comentariu