Magazin

A crezut ca e imbracata frumos la balul de absolvire, insa profesorii au trimis-o, furiosi, acasa. „Nu vezi ca se holbeaza toti la tine?” Crezi ca a exagerat cu tinuta asta?

Publicat: 03 sept. 2016
1

Claire, o eleva de 17 ani din statul american Virginia a mers la balul de absolvire organizat de scoala din localitate impreuna cu iubitul ei. Organizatorii au precizat ca toti elevii trebuie sa respecte un cod vestimentar decent, fetele trebuind sa vina cu rochii care treceau de lungimea bratelor intinse pe langa corp.

Ajuns in sala in care se afla evenimentul, Claire a fost abordata de una dintre profesoarele organizatoare, care i-a atras atentia ca rochia ei nu respecta regula. Adolescenta a intins mainile pe langa corp, demonstrandu-i ca piesa restimentara e suficient de lunga pentru a fi regulamentara. „Am picioarele lungi. Totul pare mai scurt pe mine, dar are lungime corespunzatoare”, s-a scuzat ea.

Profesoara a lasat-o in pace insa, dupa cateva zeci de minute, s-a intors si a invitat-o afara, unde i-a spus ca unii dintre parintii care se aflau acolo s-au plans ca are rochia prea scurta si ca danseaza provocator, desi ea sustine ca nu a dansat deloc, toata seara.

„Mi s-a spus ca felul in care m-am imbracat si miscarile mele ii faceau pe barbati sa aiba ganduri necurate, implicit ca era responsabilitatea mea sa controlez ce ganduri au ceilalti”, s-a plans ea.

Dupa incident, sute de oameni au luat cu asalt pagina de Facebook a liceului, care s-a vazut nevoit sa stearga cu totul pagina, pentru a scapa de furia sustinatorilor fetei.

Iata cum arata rochia lui Claire. Ti se pare ca a exagerat?
Adauga un comentariu