Eveniment-Social

A confundat laptele cu varul lavabil

Publicat: 03 nov. 2010
1

Un barbat din comuna Sinesti a baut o mare cantitate de var lavabil. Dupa intoxicatie, barbatul in varsta de 88 ani a ajuns ieri in stare grava la spital. Noaptea trecuta, Petre S. a confundat sticla de lapte cu cea de var lavabil si a luat cateva inghitituri zdravene.

Barbatului i s-a facut rau si a inceput sa vomite, necesitand transportarea imediata la Spitalul de Urgente Sf. Ioan. Dupa tratamentul medicilor de la Unitatea de Primire Urgente (UPU) Sf. Ioan, barbatul a ramas internat la Sectia de Toxicologie.

Alte doua persoane au ajuns in UPU Sf. Ioan, dupa accidente stupide. „Trei varstnici au ajuns in stare grava la UPU Sf. Ioan, in urma intoxicatiilor accidentale. Barbatul din Sinesti a baut aproximativ 400 mililitri de var lavabil, crezand ca este lapte batut. A fost adus in UPU cu greturi, varsaturi, dureri epigastrice si a necesitat masuri de depurare a toxicului si tratament de urgenta. Un alt pacient de 61 ani a fost internat in Toxicologie dupa ingestia de hipolclorit. Dorind sa-si trateze mai multe leziuni tegumentare, o femeie de 64 ani, din Horlesti, le-a badijonat cu «untul pamantului», iar leziunile caustice au necesitat rezolvarea de catre chirurgii plasticieni„, a declarat un medic de la UPU Sf. Ioan.
Comentarii
Adauga un comentariu