Magazin

A avut travaliu insa nu a reusit sa nasca iar fatul i-a ramas in burta! E cutremurator ce au descoperit medicii acolo dupa 46 de ani

Publicat: 14 nov. 2015
1
Zahra Aboutalib, o femeie din Maroc, a fost in al noualea cer in momentul in care a aflat ca urmeaza sa devina mama. Avea 26 de ani atunci.
Perioada sarcinii a decurs fara probleme majore, insa cand a venit termenul sa nasca tanara a avut parte de un travaliu dificil, iar familia a dus-o la un spital pentru ca durerile erau foarte mari.
Zahra a ales insa sa plece si sa nasca acasa dupa ce a vazut cu ochii ei cum o femeie a murit in timp ce isi aducea pe lume bebelusul. Travaliul a continuat timp de cateva zile, insa durerile au disparut in cele din urma.

Vezi si Nu a mai ajuns la maternitate si a nascut in zbor 

Tanara nu a mai fost la control, crezand ca a pierdut bebelusul. Dupa 46 de ani a descoperit un lucru socant. Doctorii banuiau ca are o tumoare in abdomen, insa au constatat cu stupoare ca femeia avea in burta chiar copilul nenascut.
Pentru ca pruncul mort era prea mare pentru a fi absorbit de corpul ei, sistemul imunitar a reactionat si practic l-a calcificat, izolandu-l de restul organelor.Adauga un comentariu