Magazin

70 de motociclisti vor lansa trailerul filmului „Ultimul Zburator”

Publicat: 25 sept. 2013
1

Trailerul oficial al filmului „Ultimul Zburator„, regizat de Ovidiu Georgescu, care ii prezinta in distributie pe George Ivascu, Constantin Cotimanis, Marius Bodochi si Gabriel Dutu, va fi lansat joi, in Bucuresti, in cadrul unui eveniment la care vor participa 70 de motociclisti.
Evenimentul va debuta cu decibelii la maximum, joi, la orele 18.00, printr-o coloana formata din aproximativ 70 de motociclete, care va pleca de la Piata Presei Libere, urmand apoi traseul Bd. Kiseleff – Pta. Charles de Gaulle – Pta. Victoriei – sos. stefan cel Mare – sos. Mihai Bravu, pentru ca in final sa ajunga la o terasa din Splaiul Unirii.

Atmosfera va fi intregita de lansarea trailerului oficial al filmului „Ultimul Zburator”, in prezenta echipei si a actorilor din distributie: Gabriel Dutu, Iulia Verdes, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi si George Ivascu.

De asemenea, la acest eveniment va avea loc proiectia noului videoclip al trupei Holograf „Roua Diminetii„, care contine imagini din film, dar si lansarea unui concurs surpriza. Evenimentul va putea fi urmarit live pe internet, la adresa http://ultimulzburator.live2web.ro/.
„Ultimul Zburator” este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala Promissum si distribuit in Romania de InterComFilm Distribution.
Adauga un comentariu