Magazin

7 obiecte utile, dar pe care ti-ar fi jena sa le folosesti – FOTO

Publicat: 03 ian. 2013

Tuturor ne plac obiectele utile care ne fac viata mai usoara. Si, slava Domnului, sunt o multime de minti geniale care inventeaza tot felul de obiecte utile, la prima vedere. Numai ca pe unele îti va fi jena sa le folosesti.

Iata cateva exemple.
1. Bretelele pentru chiloti
Stim ca moda chilotilor la vedere face înca furori în randul tinerilor. Si cum sa faci sa poti purta pantalonii suficient de jos sa se vada marca lenjeriei ca sa-ti impresionezi prietenii si totusi suficient de sus sa nu mergi cu pantalonii în vine si sa pari neglijent.
 
2. Panouri contra soarelui
Este adevarat, ochelarii de soare de protejeaza, dar fata? Tenul trebuie si el aparat, nu? Nu-i de mirare ca s-au inventat aceste panouri contra soarelui cu un factor de protectie UV 50+. Pana si proprietarul companiei a declarat ca a fost tinta mai multor glume dupa ce a purtat acest panou de protectie în public.

3. Tastatura silentioasa
Te gandesti ca în timp ce lucrezi la computer, zgomotul tastelor îi va deranja pe ceilalti? Atunci mai mult ca sigur vei avea nevoie de o tastatura silentioasa. Iar daca modelele de pe piata nu te-au multumit, ce-ai zice de husa antifonica pentru tastatura?

4. Sauna portabila
Daca s-a inventat piscina gonflabila, de ce nu s-ar fi creat si sauna portabila? Sa-ti faci o sauna acasa este ceva scump, iar investitia poate fi mai mult decat costisitoare. Primele modele de saune portabile au aparut prin anii ’60.

5. Umbrela hands free
Cand spui umbrela te gandesti deja ca ai o mana ocupata. Nu poti cara o plasa de cumparaturi, nu poti vorbi la telefon, daca cealalta mana nu este libera. Si atunci parca ai vrea ceva care sa-ti lase mainile libere. Ei bine, dorinta ti-a fost îndeplina. S-a inventat Numbrela. Costa 50 de dolari.
 
6. Ghearele antigrasime
Sa zicem ca te afli la masa, ai o bucata delicioasa de costita pe care o savurezi pofticios si suna telefonul… cineva important. Trebuie sa raspunzi repede, dar ai mainile pline de grasime. In acest caz ti-ar prinde bine ghearele antigrasime.

7. Casca de masare a capului
Un masaj la cap nu e ceva pe care sa nu ti-l doresti. Iar dintre toate obiectele prezentate pana acum, pare a fi cel mai util. Iti pui pe cap casca si au parte de un masaj cum îti doresti. Dar în public, crezi ca l-ai putea folosi?
sursa: sfatulparintilor.ro
Adauga un comentariu