Eveniment-Social

500.000 euro pentru un drum satesc. Doua firme iesene isi disputa potul

Publicat: 25 mart. 2015
1

O autoritate locala din judetul Iasi a lansat recent o procedura privind modernizarea unui drum satesc. Proiectul demarat de Primaria comunei Coarnele Caprei depaseste 2 milioane lei si vizeaza modernizarea drumului satesc 239. Doua firme din judetul Iasi au depus ieri oferte la acest proiect, castigatorul urmand a fi anuntat in perioada urmatoare. Firmele Ted Construct SRL Iasi si Eky Sam SRL Targu Frumos au fost singurele care au depus oferte.

„Contractul ce urmeaza a fi atribuit prin prezenta procedura presupune executia lucrarilor aferente obiectivului de investitie legat de modernizarea DS 239 in comuna Coarnele Caprei, judetul Iasi, conform proiectului tehnic aprobat de catre beneficiar. Valoarea estimata a contractului de achizitie este de 2.012.960 lei fara TVA, din care suma de 182.996 lei fara TVA reprezinta cuantumul pentru cheltuieli diverse si neprevazute”, se arata in caietul de sarcini. Din cele doua milioane de lei, autoritatea locala a beneficiat in prezent de circa 300.000 lei, bani proveniti de la Ministerul Dezvoltarii regionale si Administratiei Publice, dar si prin Consiliul Judetean. In total, ar urma sa fie refacuti circa 2,6 kilometri de drum. „S-au depus doua oferte, iar comisia le va evalua. Sunt contracte semnate cu ministerul in functie de alocari, noi nu suntem singurii in aceasta situatie. Sa vedem cand ni se vor mai da banii, poate mai prindem ceva la urmatoarea alocare cateva miliarde lei vechi. Daca ni s-ar mai da macar zece miliarde lei vechi ar fi foarte bine, ca mai punem restul si de la noi”, a spus Constantin Grigoras, primarul comunei Coarnele Caprei.
Comentarii
  • este clar ca va castiga ted construct, este unul din clientii lui Adomnitei 🙂 . De fapt , daca stau bine sa ma uit, ambele firme au legatura cu dumnealui ;). Bravo gandire de manager nu alta!

    • Mai marlan si taran esti tu mai ascunsule NINI!!!! Toti cetatenii suntem egali, iar reusita acestui primar care a facut un mic LAS VEGAS din C.Caprei este de apreciat fata de altii care nu au pus o palma de asfalt in 2,3 mandate. Cine doreste sa viziteze centrul C Caprei.

  • TED face buleala mare la calitate…..macar sa castige EKY-SAM c-s de zece ori mai seriosi. Unde este TED apar problemele a2-a zi…fugiti ca de draku de ei.

  • salut tuturor ! frumos la Coarnele Caprei !! contracte bune – profituri bune !! intr_un an primarul si-a facut si bar modern + magazin si na ….. patron fiind si -a luat omu si un BMW X6 !! doar intr_un an !! bravo lui !!!

Adauga un comentariu