Magazin

5 sfaturi ca sa castigi 7 milioane de euro la Loto

Publicat: 14 mai 2013
1

Toata lumea viseaza sa se imbogateasca peste noapte. Iar cel mai simplu mod de a deveni milionar cat ai clipi este sa joci la Loto. Multi completeaza biletele in care-si pun toate sperantele, insa putini sunt aceia carora chiar le surade norocul. Iata ce pasi ar trebui sa urmezi ca sa pui mana pe cele 7 milioane de euro!

Unii spun ca este vorba despre sansa, altii ca reusita depinde de o schema matematica. Pana la urma, ceea ce stim sigur este ca nimeni nu a reusit sa ghiceasca, la extragerea de duminica, cele sase numere norocoase, care l-ar fi transformat in milionar in euro. Ca sa va apropiati de varianta castigatoare, Liliana Minca, fostul presedinte al Loteriei Romane, va da cateva sfaturi.

Jucati varianta simpla
Prima regula este sa jucati varianta simpla si nu pe scheme. In felul acesta economisiti bani. „Nu dati mai mult decat veti reusi sa produceti. O varianta simpla costa 4,8 lei, iar una multipla ajunge la mii de lei. In plus, cei mai multi au castigat cu variante simple”.

Mizati pe numerele personale
Nu puneti numere la intamplare, ci pariati pe cele care inseamna ceva pentru voi. „Statistica arata ca cei mai multi s-au imbogatit cu data de nastere, ziua cand s-au casatorit sau varsta pe care o au si mai putini cu bilete deja completate sau numere puse la intamplare”.

Cumparati mai multe bilete
Cu cat cumparati mai multe bilete, cu atat sansele de castig sporesc. E posibil ca a doua sau a treia varianta sa fie cea norocoasa. Important este sa le aveti pe toate la acelasi tip de joc, nu un bilet la 6/49 si altul la 5/40.

Informati-va din carti
La agentiile Loteriei exista o carte pe care o puteti consulta. Este scrisa de profesorul Corneliu Lala si se numeste „6/49”. „Aici apar diferite scheme si variante. Este vorba de fapt despre matematica pura. Lala a castigat pana acum doar la categorii mici, niciodata nu a reusit sa puna mana pe potul cel mare”.

E bine sa castigati si la alte categorii
Nu va intristati ca nu ati castigat marele premiu, ci doar la categoria a II-a sau a-III-a. Este un semn ca sunteti pe drumul cel bun. „Trebuie sa va multumiti si cu putin, niciodata nu se stie cand va surade norocul. Important e sa jucati, poate data viitoare dv. veti fi alesul”, le-a transmis Liliana Minca cititorilor Click!

Maria Iacob, 63 de ani, pensionara: „Este vorba de multe milioane de euro si oricine ar fi tentat de atatia bani, dar nu imi fac prea mari sperante. O sa joc asa ca sa nu imi para rau ca nu am incercat. Ar fi ceva sa castige si o femeie la Loto pentru ca, in general, barbatii pun mana pe bani”.

Lucaci Alexandru, 20 de ani, student: „Cum ar fi sa pun mana pe 7, 1 milioane de euro? Uau! As fi bogat si as avea bani sa imi fac orice dorinta! O sa joc un bilet pe care o sa pun cifrele care reprezinta ceva pentru familia mea. Totul este sa am noroc si sa fie extragerea pe bune.

Florea Marian, 42 de ani, functionar: „Premiul cel mare de la 6 din 49 este o tentatie pentru oricine. Nu cred ca poate nimeni sa spuna ca nu vrea milioanele Loteriei. Ar fi mincinos! Atatia bani si eu sa nu joc, nu exista o asemenea posibilitate. Am numerele mele in care am incredere”.

Alexandru Mihai, 45 de ani, mecanic: „O sa joc la 6 din 49 joi. Sunt deja multi ani de cand completez bilete si nu o sa lipsesc din agentie tocmai la premiile mari. De cand joc, am castigat de multe ori, asa ca am incredere in sansele mele de a lua premiul”.

Sunt 14 milioane de variante, insa, doar una castigatoare. Iar daca e sa ne luam dupa statistica Loteriei Romane, anumite numere au facut mai mereu parte din combinatia norocoasa. Cel mai des a iesit 13 (149 de ori), urmat de 33 (143 de ori), 12 si 36 (142 de ori), 29 (141 de ori), 5 (136 de ori), 48 si 9 (135 de ori).
sursa: click.ro
Comentarii
Adauga un comentariu