Actualitate

400 de animale, lasate in bataia viscolului intr-o comuna din judetul Iasi

Publicat: 06 feb. 2012
1
Circa 400 de animale de la statiunea de cercetare din Mogosesti, judetul Iasi au ramas izolate din cauza ca utilajele primariei nu au ajuns pana la statiune. Animalele au nevoie de tratament periodic, dar pentru ca drumurile sunt blocate de zapada si nici un utilaj a ajuns acolo, situatia a devenit complicata. Intrebat de situatie, primarul comunei, Stefan Maftei, a sustinut ca primaria nu dispune decat de un singur utilaj cu care se incearca intai deszapezirea drumurilor principale. 
„Noi avem un utilaj al primariei cu care incercam sa deszapezim drumurile. Guvernul nu-mi da voie sa angajez pe cineva specializat si am un singur baiat care lucreaza pe utilaje. Am incercat sa decongestionam zona si acum lucram pe drum principal. La statiune nu s-a putut ajunge. S-a urcat cat s-a putut, dar se patineaza. Utilajul a incercat sa urce dealul de trei ori dar nu a reusit. Cat avem posibilitatea, lucram, dar intai incercam sa decongestionam drum principale”, a declarat primarul Stefan Maftei.Comentarii
  • Ajutatii daca puteti oameni buni ca trece. Si iarna i pe sfirsite si o sa va para rau k n aiti salvat sufletele astea care striga acum ajutor!!!

  • Nu se poate asa ceva . te duci la lopata si tot te duci daca stii ca atatea suflete depind de tine !!* nesimtire de romani , chemi un tractor din sat si tot incerci sa faci ceva sau dale drumu ca se descurca singuri nu-i tine condamnati la moarte sigura sub nameti !!!

  • Domnule Primar Maftei, fiti ingaduitor si dati o mana de ajutor la ceas de cumpana. Sa lasam animozitatile si sa fim oameni !!!
    Multa sanatate si respect,
    Cristi

  • pai statiunea cred ca este a lui tonel ursache ,cel care era cu gripa aviara si cred ca la 6 mil de euro luati putea sa isi ia un tractor sa dezapezeasca

Adauga un comentariu