Eveniment-Social

40 milioane euro pentru 90 kilometri de drum la Iasi

Publicat: 09 mart. 2015
1

O portiune din drumurile judetene ar putea fi reabilitata cu fonduri europene. Una din cele trei axe de transport stabilita in masterplanul judetean a primit unda verde de la Comisia Europeana pentru finantare. Este vorba de reabilitarea si modernizarea infrastructurii interjudetene pe o lungime de 94 kilometri pe sectorul DJ 282, DJ 281D, DJ 281B, DJ 281. Aceste artere includ traseul Iasi – Movileni – Gropnita – Coarnele Caprei – Belcesti – Scobinti – Siretel – Lespezi – limita judetului Suceava. Proiectul costa undeva in jurul a 40 milioane de euro si alaturi de alte doua axe de transport din zona Moldovei ar fi fost inclus pe lista de prioritati pentru finantare. Drumul continua cu alti 72 de kilometri pe teritoriul judetului Suceava. In judetul Iasi au mai fost stabilite alte doua axe prioritare de transport, insa acestea ar putea beneficia de finantare in vederea reabilitarii intr-o alta etapa. Este vorba de DJ 248A, DJ246 si DJ 280 pe traseul Iasi – Miroslava – Tibana – Tibanesti – Tansa – Dagâta (64 kilometri) si o alta axa pe o lungime de 59 kilometri pe DJ 248 B si DJ 248 C.
Comentarii
  • doamne cit de incompetenti puteti sa fiti…cum puteti sa tot amanati un drum judeteam cum e cel spre Tibanesti, arata groaznic, va bateti joc de noi cei care mergem pe acest drum….ticalosilor

  • 40 mil. de euro ce poti face cu ei cel mult 10 basculante de asfalt cite 3 pe fiecare axa ,la fiecare groapa 2-3 lopeti si sau terminat banii.ca restul trebuie vile pentru ala micu si pentru aia mica ca miine poimiine se casatoresc si nu au unde sa stea . nu va e rusine drumurile mai merg si asa dar o nunta , ati vazut si voi la nichita, costa nu gluma .drumurile dupa…dupa ce cresc si atunci daca se muta unul de-al lor pe o axa de asta…daca nu facea sosele asfaltate ceasca astia ne lasau pe drumuri de pamint inca multi ani .

Adauga un comentariu