Magazin

4 pozitii „pe la spate” pentru orgasm exploziv – 18 +

Publicat: 04 apr. 2012
1
Pozitiile „pe la spate” se numara printre preferatele barbatilor, dar si femeile le adora pentru ca stimuleaza eficient punctul G, ducand la orgasm sigur. Iata patru astfel de pozitii pe care sa le incerci chiar diseara.
Un fel de „69”
El sta in sezut cu genunchii indoiti usor si spatele drept. Tu te asezi in poala lui, incalecandu-l, cu spatele catre el. Dupa ce te penetreaza te apleci usor pana cand ajungi cu fata in jos intre picioarele lui si cu picioarele tale intinse in spate. El va putea sa controleze miscarile apucandu-ti soldurile, iar tu poti sa te prinzi de gleznele lui pentru a controla adancimea penetrarii.
De ce este o pozitie buna: ai parte si de stimulare clitoridiana pentru ca zona ta intima se freaca de testiculele lui.
Langa pat
Ingenunchiezi chiar langa pat si te apleci pana cand ajungi in pat, cu fata in jos. El ingenuncheaza in spatele tau si te penetreaza in timp ce-ti prinde coapsele pentru a controla miscarile. De asemenea, tu poti impinge cu pelvisul inspre el daca simti nevoia unei penetrari mai adanci.De ce e o pozitie buna: ai toate avantajele pozitiei “pe la spate” clasice, dar fara sa te sprijini pe brate. Penisul lui iti stimuleaza punctul G, in timp ce cu mainile iti poate mangaia clitorisul. Vezi si alte pozitii pentru stimularea clitorisului!
„Roaba”
Chiar daca suna amuzant, este o pozitie foarte excitanta pentru amandoi. Te asezi in genunchi langa pat, te apleci pana ajungi pe pat cu fata in jos, iar el ingenuncheaza in spatele tau si te penetreaza. Apoi iti prinde picioarele, chiar deasupra genunchilor si le tine ridicate in timp ce te penetreaza.
De ce o pozitie buna: probabil ca n-o sa ai prea multa libertate de miscare si nici n-o sa stai prea confortabil, insa n-o sa ramai prea mult asa pentru ca vei ajunge foarte repede la orgasm. Este una din cele mai bune pozitii pentru stimularea punctului G.
Picioarele apropiate
Te intinzi cu fata in jos, avand o perna sub solduri si picioarele intinse, doar un pic departate. El te incaleca si te penetreaza pe la spate, dupa care poti sa apropii picioarele cat mai mult, eventual sa incrucisezi gleznele.
De ce e o pozitie buna: pe langa faptul ca iti stimuleaza punctul G, vaginul tau devine foarte stramt datorita picioarelor apropiate. Astfel, sexul este mai placut pentru el, dar si pentru tine.Adauga un comentariu