International

30.000 de utilizatori „urati” au fost dati afara de pe site-ul oamenilor „frumosi”

Publicat: 20 iun. 2011
1

Un website prin care cele mai frumoase femei ar trebui sa ii  intalneasca pe cei mai aratosi barbati a dat afara 30 000 de utilizatori care nu indeplineau criteriile de „admitere”.

Site-ul de dating BeautifulPeople.com a fost spart saptamana trecuta, lasand frau liber tuturor celor care vroiau sa isi creeze un cont, contra cost. Cand daunele au fost reparate, administratorii site-ului, desi au pierdut circa 100.000 de dolari, s-au vazut nevoiti sa excluda 30 000 de membri cam „urati” care se inscrisesra in urma buggului.

Virusul care a permis „uratilor” sa se inscrie pe BeautifulPeople.com a fost denumit „Shrek”.

Unul din directorii siteului Greg Hodge a declarat ca „Principiul nostru este sa acceptam doar oameni frumosi, pentru asta au platit clientii nostri”.

A fost deschisa si o linie telefonica pentru consilierea celor care au fost respinsi pentru ca erau „urati”.

Site-ul se bazeaza pe un sistem de vot in care utilizatorii primesc aprecieri de la „in nici un caz” pana la „foarte frumos”. Un utilizator trebuie sa isi posteze fotografia, alaturi de alte date cum ar fi greutatea, inaltimea si descrierea fizica, semnul zodiacal si ce bunuri materiale poseda: case, masini, conturi bancare.

Aceste masuri au starnit manie in Irlanda, majoritatea barbatilor dati afara de pe site fiind irlandezi, ceea ce le aduce oarecum titlul de cei mai urati barbati din lume. Nici femeile irlandeze nu sunt bine primite pe BeautifulPeople.com, doar 20% dintre aplicante reusind sa raman cu un cont valabil, spre deosebire de suedeze, acceptate in procent de 70%.

Printre cei mai urati barbati se numara si britanicii. Cu toate acestea site-ul numara peste 700 000 de frumosi si frumoase din 190 de tari.

Cele mai populare sunt femeile din Norvegia, Suedia si Islanda, iar din categoria barbatilor s-au remarcat cei din Brazilia, Danemarca si Suedia.

Greg Hodge a mai adaugat ca cei primiti pe site datorita virusului Shrek ar trebui sa fie multumiti ca cel putin pentru cateva zile au fost printre cei mai frumosi oameni din lume.

Printre cei care au primit un email ca au fost respinsi de pe site se numara si Rachel Godfrey, 31 de ani, din Australia, care a declarat ca va reveni pe site cu o poza modificata in Photoshop, pentru a demonstra ca aparentele sunt inselatoare.
Adauga un comentariu