Actualitate

202 Sararie Residence & Office – apartamente de vanzare in cea mai linistita zona din Iasi

Publicat: 07 aug. 2017
1

Un complex rezidential de lux va rasari in cel mai scurt timp in una dintre cele mai linistite zone din Iasi. 202 Sararie Residence & Office este un proiect de vis ce vine in intampinarea clientilor cu cele mai ridicate pretentii.

Viitorul cartier va fi construit pe strada Sararie nr. 202, intr-o zona in care sunt construite numai locuinte individuale. La nici cinci minute de mers pe jos se afla unul dintre cel mai mare centre universitare din tara, Universitatea „Al.I.Cuza„, mai mult, accesul este usor si spre zona verde din Copou, Parcul Expozitiei sau Gradina Botanica.

Viitorii clienti vor putea spune fara sa stea pe ganduri ca au ales sa locuiasca in inima orasului. Deja, primii clienti au aparut, oferta apartamentelor fiind limitata. Pentru detalii suplimentare, reprezentantii dezvoltatorului pot fi contactati la numerele de telefon 0758.512.667 si 0748.205.171. Important este ca nu se percepe comision, plata putand fi facuta direct catre dezvoltator.

Finisaje de ultima ora

202 Sararie Residence & Office inseamna apartamente cu 1 camera si cu 2 camere. Apartamentele sunt gândite pentru a satisface pâna si pe cei mai „mofturosi” clienti, cu suprafete generoase, compartimentari moderne si functionale. Imobilul este rezistent la un grad seismic ridicat, regimul de înaltime fiind de P+4 cu lift de ultima generatie, constructia este din cadre de beton armat si caramida.

Zidaria este exclusiv din caramida, beneficiaza de izolatie termica si fonica, tencuieli decorative, parti comune placate cu granit, lumini ambientale de exterior. Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica proprie, centrale prin condensatie, usi de intrare si interioare din lemn masiv, tâmplarie exterioara cu geam termopan cu sapte camere si trei foi de sticla, balcoane tip terasa cu sticla securizata, gresie si faianta din import, piatra naturala în bai si holuri.
Adauga un comentariu