Eveniment-Social

15 motociclete vintage, Harley si Indian, expuse in atriumul Palas Mall

Publicat: 05 mai 2014

De astazi, 15 motociclete rare, marca Harley si Indian, sunt expuse in Atriumul Palas Mall, in premiera in regiunea de nord-est a tarii. Expozitia „Vintage Motorcycles” va putea fi admirata de catre public pana duminica, 11 mai 2014.

Cea mai „batrana” motocicleta este un superb „Indian Racer”, fabricat in anul 1926, iar cea mai „tanara” este „Fat-Boy” de la Harley, din 1995. Tot la capitolul exemplare inedite se numara: „Harley Racer” (1927) – una dintre cele mai rare motociclete create de celebrul brand Harley-Davidson; „Indian Scout” (1937) – motocicleta superioara din punct de vedere tehnic multor modele de la acea vreme; „The Police” (1962) – folosita de politia americana pentru monitorizarea traficului; „Golden Eagle” (1984) – placata cu aur si „Fire Bike” (1974) – fabricata de Harley-Davidson pentru comemorarea pompierilor merituosi.

Motocicletele expuse sunt aduse din Germania si fac parte din colectia „Classic Bikes Harley & Indian Private Collection”. Expozitia a fost prezentata in numeroase tari din Europa, precum Suedia, Spania, Franta, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Olanda si Croatia.
Adauga un comentariu