Local

1,5 milioane de euro – investitie într-o locatie de entertainment la Palas – FOTO

Publicat: 29 feb. 2012
1

Din aprilie, Palas Mall va gazdui unul dintre cele mai mari si moderne cluburi de petrecere a timpului liber din Iasi. Noua destinatie include o zona de entertainment, Play Again, precum si un cazinou, denumit The Jack Casino. Clubul se desfasoara pe o suprafata generoasa de peste 1.800 mp, iar investitia depaseste 1,5 milioane de euro. În locatia Play Again vor fi amenajate 15 mese de biliard si tot atâtea simulatoare de jocuri electronice, sase piste de bowling, doua aparate de darts si o masa de snooker. Totodata, clientii vor avea la dispozitie si o zona de bar&lounge, unde se vor relaxa. Mobilierul este confectionat din lemn masiv de o companie de renume, iar echipamentele sunt aduse din Statele Unite ale Americii si Austria.
 
Despre Palas Iasi
 
Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group, introduce conceptul „lifestyle center” pe piata de „mixed-use developments” din România. Acesta este un centru multifunctional regional, care se adreseaza nu doar iesenilor, ci si locuitorilor din judetele limitrofe, precum Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani si Neamt. Palas cuprinde: spatii comerciale, cladiri de birouri clasa A, hoteluri de 4*, apartamente, cea mai mare parcare subterana din România, cu aproximativ 2.500 de locuri, gradina publica, cinema multiplex, teatru de vara si patinoar sezonier.

Componenta de retail a ansamblului Palas este unica prin mixul între „shopping mall” si „shopping street„. Palas Mall va avea o suprafata închiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 de magazine, food court cu 1.300 de locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, supermarket Auchan, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment.

Palas Shopping Street va fi prima strada comerciala de nivel occidental din România si va totaliza 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata închiriabila de 6.600 mp.

Printre brandurile care vor fi prezente la Palas se numara: H&M, Subway, Tommy Hilfiger, C&A, Humanic, New Look, Douglas, LC Waikiki, Stefanel, Hervis Sports, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Intersport, Ecco, Il Passo, Auchan, KFC Drive Thru etc.
Adauga un comentariu