Eveniment-Social

„1 Decembrie continua sa fie un simbol si un ideal”

Publicat: 02 dec. 2013
1
Tineretul National Liberal si Cluburile Studentesti Liberale au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Peste 500 de tineri liberali din toata tara au participat pe 1 Decembrie la ceremoniile dedicate comemorarii a 95 de ani de la Marea Unire din 1918. Prezent la Alba Iulia pentru a participa la sedinta BPN a TNL si la evenimentele dedicate Zilei Nationale, Costel Alexe, deputat liberal de Iasi si secretar general al TNL, le-a vorbit tinerilor despre importanta Marii Uniri pentru prezentul si viitorul Romaniei.
„Noi astazi cinstim prin depunerea coroanelor de flori memoria inaintasilor care au infaptuit Marea Unire. Avem insa, fata de ei, datoria de a lucra zilnic pentru ca rezultatul muncii lor, Romania unita, sa redevina un reper de dezvoltare economica si culturala la nivel european”, a spus deputatul iesean.Comentarii
  • Mancati rahat!
    Sa-mi spuna si mie careva ce a facut domnul Costel Alexe pentru cei de-o seama cu el, de cand este mare parlamentar!
    Va veni si vremea scadentei si atunci nu va mai fi Relu Fenechiu sa il scoata la inaintare! Fapte, nu vorbe, domnule deputat!

  • Mai lasati-ne cu acest 1 Decembrie si cu mandria de a fi roman Romanii sunt niste hoti,numai dupa inselat, puturosi, mizerabili si o tara plina de ciori adica de tigani b.orati! Datorita acestor motive si strainii s-au cam saturat de ,,calitatile,, noastre!

    • Asa e, as mai adauga la ” calitati” , tradatori, vanzator le 2 lei a aproapelui, invidios, ranchiunos si inca 100 de astfel de ” calitati”

Adauga un comentariu